Amikor megkaptuk a Kiválóság-díjat, nagyon boldogok voltunk. Az első gondolatunk az összeg felhasználására: az iroda. Régóta szerettünk volna olyan irodát, mely kellemes légkörrel fogadja a szervezet új és már meglévő tagjait. Elnökségi ülésen úgy határoztunk, hogy a pénzből felújítjuk az irodát. Az ülés után a gyulai tagoknak beszámoltam erről a döntésről, aminek ők is nagyon örültek és támogatták az ötletet.

A szomszéd civil iroda elnökével megbeszéltük, hogy közösen veszünk egy új raktárt, ahova el tudtuk pakolni azokat a dolgokat, melyek nem egy irodába valóak, pl. fűnyíró, csocsó, régi, nem használt asztali gépek stb…

Július elején kezdődtek el a felújítási folyamatok. Egyik tagunk önként vállalta, hogy kifesti az irodát. A fal színének kiválasztására is nagy gondot fordítottunk, hiszen szerettük volna, ha kellemes légkör fogadja az oda betérőt, így döntöttünk a zöld avokádószín mellett.

A ki- és bepakolásban, berendezkedésben a legkisebb tagunktól a legnagyobbig sokan aktívan részt vettek.
A kellemes légkör mellett a praktikusság is szempont volt, innen jött az ötlet, hogy klubfoteleket vásároljunk. Amellett, hogy nagyon kényelmes, könnyű mozgatni, így a jelelni tudó tagjaink úgy tudják helyezni a foteleket, hogy kényelmes legyen a beszélgetés 🙂

A sor ezekkel még nem ért véget, hiszen szeretnénk még új hűtőt és új szalagfüggönyt, porszívót, hogy teljes legyen az összhang az irodában, és fontos, hogy a megfelelő tisztaságot is biztosítani tudjuk.

Augusztus 20-án pedig egy szalonnasütéssel egybekötött avató ünnepséget tartottunk, megnyitva tagjaink előtt az felújított irodát.

Ezúton szeretném megköszönni a titkárnak, hogy segített minket a háttérből, és köszönöm azon tagok aktív részvételét, akik eljöttek, és segítettek jobb hellyé tenni az irodát, hiszen közös érdekünk, hogy Gyulán, mint helyi civil közösség láthatóvá váljunk, és belefolyjunk a város életébe.

Balogh Melinda helyi elnök