Mézesvölgyi Nyár,

Pest megye legnagyobb szabadtéri színházi fesztiválja 2018 nyarán is remek színházi előadásokkal, koncertekkel és családi programokkal várja az érdeklődőket Veresegyházon!

“Meghangosítjuk élményét!”

Akadálymentes előadások nagyothallók számára

Mézesvölgyi Nyár szabadtéri előadásait hozzáférhetővé teszik a nagyothalló nézők számára is.

A helyszínen igényelhető speciális készülékkel “meghangosítják az élményt”, hogy a nagyothalló nézők is akadálymentesen élvezhessék a fesztivál programját! Az országban először Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri fesztiválján!

Az alábbi előadásokon való részvétel a hallássérült érdeklődők számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Előadásonként az első 10 regisztrációt tudják fogadni az adott előadás előtti 5. napig. Az előadásra csak érvényesített regisztrációval lehet belépni, amit a jelentkezőknek válasz email-ben küldenek meg a szervezők.

Az előadások kezdési időpontja és ismertetője a címekre kattintva érhető el:

Regisztráció és további információ: akadalymentes@mezesvolgyinyar.hu

A nem hallássérült kísérők számára teljes áron rendelhetők jegyek. A regisztráció megküldésekor kérjük jelezni, ha valakinek ilyen igénye van, így az is megoldható, hogy egymás melletti helyekre szóljanak a jegyek.

A jegyek átvehetők Veresegyházon, a Fő úti jegyirodában, vagy az előadás előtt 40 perccel a helyszínen. Az igénylők ekkor juthatnak hozzá a szükséges technikához is.

Az akadálymentesített előadásokról a Fesztivál honlapján: Meghangosítjuk élményét!

Veres 1 Színház élen jár azzal, hogy a színházi élményt a nagyothallók számára is élvezhetővé teszi. A színház szóljon mindenkihez!
Az akadálymentesítésben partner: Audmax Kft.