A SINOSZ Nógrád Megyei Szervezete hagyományaihoz híven idén is megtartotta a gyermekeknek a Mikulás-napot, illetve a tagok évzáró rendezvényen vehettek részt.

A gyermekek változatos fellépésekkel várták a Mikulást, a legtöbben énekeltek vagy verset mondtak  – jelnyelven is –  de voltak, akik furulyáztak. Minden gyermek csomagot kapott a Télapótól.

Ezt követően Begella Lászlóné Marika néni tagunk két verssel köszöntötte a jelenlévőket, valamint könyve – mely „Életfa” címmel jelent meg nemrégiben –  egy példányát is dedikálta a szervezet részére.

Az évzáró ünnepség Szepessyné Judik Dorottya megyei elnök évértékelő beszámolójával folytatódott, valamint kérte a tagságot, jelezzék, hogy milyen jellegű programokat szeretnének jövőre. Deák Nóra és Juhász Renáta országos küldöttek egy kis beszámolót tartottak az országos küldöttközgyűlésről, illetve a választás eredményét közölték a résztvevőkkel. Márton Márk megyei titkár a tagdíjbefizetési és közérdekű információkról tartott egy kis tájékoztatást.

Ezt követően vacsora és kötetlen beszélgetés zárta a rendezvényt.

Márton Márk megyei titkár