2019. december 20-án, pénteken, az óév utolsó klubnapján Mikulás- és karácsonyi ünnepséget tartottunk tagjainknak a SINOSZ Győri Helyi Szervezetében.

Az ünnepségre meghívást kapott Kiss Orsolya SINOSZ országos elnökségi tag, Győr-Moson-Sopron megye örökbefogadója, dr. Freier József ügyvéd úr és felesége, valamint Magyar Balázs volt megyei titkár.

A rendezvényt Jagodics Rezsőné helyi elnök nyitotta meg. A várva várt Télapó megérkezett a terembe, ahol a tagok és a gyermekek szívélyesen fogadták őt. A csillogó karácsonyfa mellett helyezkedett el a Mikulás az ajándékok társaságában. A kicsik Télapó-versekkel köszöntötték őt, ami nem maradt viszonzatlan: A nagy szakállú mikuláscsomaggal kedveskedett a gyerekeknek, akik nagyon örültek.

Móczár Ferenc helyi elnökségi tag és dr. Freier József ügyvéd ünnepi verssel ajándékozta meg a tagokat. Orbán Evelin megyei titkár megemlékezett a legfontosabb eseményekről és értékelte az elmúlt évet, mely szerinte jól sikerült év volt. Hasonló eredményeket kíván a következő évre, továbbra is várja a tagokat és ügyfeleket a megyei és helyi szervezetbe. Horváth Ferenc megyei elnök csillagszórót adott minden párnak, hogy gyújtsák meg, és fény áradhasson a terembe. Jagodics Rezsőné helyi elnök ajándékokat adott át a közönségnek, és a jelnyelvi tolmácsok egész éves munkáját is egy kis ajándékkal köszönte meg.

A meghitt ünnepség után invitálta a tagokat a szendvics, a hozott sütemények és italok elfogyasztására. Kellemesen és békésen telt a klubnap.

Fotó: Horváth Ferenc megyei elnök, Jagodics Rezsőné helyi elnök
Beszámolót írta: Orbán Evelin megyei titkár