Vendégségbe hívtunk szegedi és makói gyerekeket helyi szervezetünkbe – halló és hallássérült gyermekek töltöttek nálunk játékos ismerkedéssel egy délutánt a SINOSZ T.É.M.A. projekt keretében megtartott rendezvényünkön.

Ebéd után kezdtünk csak ismerkedni igazán: bemutatkozásként műsorral készültek kis vendégeink, majd közös daltanulás következett – jelnyelven. Kedvesen segítettek az ügyes kezek a még bizonytalanoknak. Lelkesen tanítottak és tanultak a gyerekek, de a felnőttek sem maradtak el mögöttük.

Mini fórumon folyt tovább az ismerkedés: ki mivel tölti a nyarat, mi a kedvenc időtöltése, milyenek voltak a bizonyítványok – természetesen írták a neveket, keresik egymást a nyári szünetben.

Mivel remek idő volt, a szabadban ügyességi játékokkal versenyeztek a gyerekek, a nap lezárásaként kipróbálták, melyikük a legügyesebb, kié lesz a legnagyobb szappanbuborék.

Reméljük, hosszú távú barátság vette kezdetét, a továbbiakban is lesznek hasonló vagy még jobb hangulatban eltöltött, kellemes napjaink együtt!