Mit tudhatunk a biztosításokról? címmel előadás volt a SINOSZ Esztergomi Helyi Szervezetnél, a Málta Ház klubtermében 2016. április 28-án, csütörtökön, fél 5 órától.

Zsákai Attila, a biztosító szakértője előadást tartott és általános biztosítási lehetőségről beszélt a résztvevőknek. Prezentációs formában és írásos anyaggal, jelnyelvi kommunikációs segítséggel kaptak információt az érdeklődők. Megemlítette, hogyan és milyen módon lehet biztosításokat kötni. Felsorolta a biztosítások fajtáit: lakás-, élet-, és megtakarításos, nyugdíj-, vagyonbiztosítás.  Szó esett arról is, hogy még érvényben lévő biztosítási feltételek mellett milyen szabályok változtak és jelenleg mely biztosítások érvényesek. Felvilágosítást kaptak a tagok, miért érdemes biztosítást kötni saját igényük szerint. Az előadás után kötetlen beszélgetéssel zárult a program, amely tanulságos volt a tagság számára.

Köszönet Zsákai Attilának a tartalmas előadás megtartásáért és Künsztler Györgynek a jelnyelvi kommunikációs segítségért.