A SINOSZ Csongrád Megyei Szervezete szeretettel várja az érdeklődőket következő programjára, amely az egészséges életmódra fókuszál. Koncsek Krisztina gyógytornász, TestSzobrász és egészségtantanár vezetésével JÁTÉKOS EGYENSÚLYFEJLESZTŐ FOGLALKOZÁST szervezünk.

„Mozgással az egészségért – egyensúlyfejlesztés, elesésmegelőzés, ahogyan a gyerekek csinálják.”

Változatos eszközökkel, talajon végzett átmozgató gyakorlatokkal olyan ismertekre, tapasztalásokra tehetnek szert a résztvevők, melyek javítják az idegrendszer működését, fejlesztik a koordinációt, támogatva ezzel a mindennapi életben is felbukkanó, „veszélyes” helyzetekben való helytállást. A csúszós talajon történő séta, busz után szaladás vagy éppen a létrán egyensúlyozás könnyedebbé válhat.

Az érdeklődők saját felelősségre vesznek részt a programon – ismert, diagnosztizált kórkép, betegség esetén kérdezd meg kezelőorvosodat, hogy részt vehetsz-e! Kényelmes, sportos viselet ajánlott, valamint csúszásgátlós zokni.

Időpont: 2020. február 25., kedd, 14:00
Találkozó: 13:45-kor a Lófaránál (Magyar Ede tér)

Helyszín: Koncsek Krisztina Gyógytorna rendelője – Szeged, Kölcsey u. 13.

A programon való részvétel ingyenes, a kommunikációs akadálymentesítés biztosított. A létszám korlátozott, maximum 8 fő tud jönni, ezért jelezd részvételedet az alábbi elérhetőségeken február 21-ig:

Zombori Andrea megyei titkárnál:

Nagy Éva helyi ügyintézőnél:

PLAKÁT

Várjuk jelentkezéseteket!