Október 27-én klubdélutánunkat a „Halloween- árnyékában” tartottuk.

Halloween eredetileg az angolszász országokban, de mára az egész világon elterjedt ősi kelta ünnep. A hiedelmek szerint ezen a napon az evilági és a túlvilági határok felbillenek és a halottak szellemei szabadon járhatnak közöttünk ezen az éjszakán. A Halloween szó régi alakja az “All Hallows Even” kifejezésből alakult ki, ami azt jelenti: ”Mindenszentek éjszakája”. Ilyenkor vicces jelmezeket öltenek kicsik és nagyok, és a különböző hagyományokat követve múlatják az időt.

Mi nagyon jól kitervelt és nagyon jól megszervezett vetélkedős játékokkal igen szórakoztató délutánt tölthettünk együtt. Csapataink faragtak tököket, borotváltunk lufikat, néztünk farkasszemet és egyéb könnyűnek tűnő, de nagyon nehéz feladatot teljesíthettünk. Pihenésül és “okosodásként” Halloweennel kapcsolatos kvízt tölthettünk ki.

Nagyon nagy köszönet minden segítségéért Keszthelyi Erika helyi elnöknek és Vighné Spák Laura tagunknak. Külön köszönet a finom tortáért Erikának és a sok süteményért a klubnapokra járó tagoknak.

Vendégünk volt Köpör István megyei elnök Zalaegerszegről.

Mindenki nagyon jól szórakozott.

Készítette: Szűcs Irma helyi ügyintéző
SINOSZ Nagykanizsai Helyi Szervezete