Vasas György, az elnök 2018. március 3-án délután köszöntővel nyitotta meg a nőnapi ünnepséget a SINA HBME-ben, és természetesen az elnökség kis nőnapi ajándékokkal lepte meg a  jelenlévő hölgyeket.

Nemcsak nőnapi ünnepség volt, hanem vetélkedő is: különböző ügyességi, szellemi akadályokat is le kellett küzdeniük a résztvevőknek. Az alábbi versenyszámok voltak:

  • Kvízjátékok
  • Kinek melyik a keze? (sorrendbe állítás volt a feladat)
  • Süteménysütő verseny

A program elég jól sikerült, mivel összesen több mint 30 nő volt jelen, természetesen a kísérőik is.

A kvízkérdésekkel igen jól megizzasztottuk őket, mivel ebben az 5 kérdésből álló kérdéssorban szinte senki sem nyerte el a maximális pontszámot.

Utána kéztapogatás következett: 5 ismert férfi kéz volt – a játékosok kaptak egy kis időt, hogy látva is érzékeljék a kezeket, aztán bekötöttük a szemüket. Közben a férfiak sort váltottak. A bekötött szemű nőknek fel kell ismerniük őket, sorba mondani a nevüket. Ez is nagyon nehéz feladatnak bizonyult.

Zárásul süteménysütő verseny következett. Háromtagú férfi zsűrivel, akik kénytelenek voltak teletömni a gyomrukat, mert annyi versenyző jelentkezett. Itt is finomabbnál finomabb remekműveket készítettek!

Kihirdettük az első három helyezettet, vagyis a dobogósokat az alábbiak szerint:

  1. Nagyné Gereben Krisztina
  2. Csóra Zoltánné
  3. Körmendiné Karácsony Teréz

Ezután 19 óráig önfeledten beszélgettek egymással  és nevetgéltek a tagok. Nagyon jól telt el a NŐNAP!

Fotók: itt