Március 10-én, szombaton a Békéscsabai és a Gyulai Helyi Szervezet közös nőnapi ünnepséget tartott. Örömmel tapasztaltuk, hogy nagy volt az érdeklődés, hiszen több mint 50 résztvevő volt jelen.

Az ünnepséget Széles Károly megyei elnök nyitotta meg üdvözlő szavaival és egy verssel, majd ezt követően Fekete István helyi elnök ünnepi köszöntője következett. A köszöntések után érkezett az apró meglepetés, soha el nem hervadó tulipánokkal kedveskedtek férfi tagjaink a hölgyeknek.

Még egy meglepetés hátra volt, amivel a Halló(k), itt vagyunk! színjátszó csoport szeretett volna kedveskedni a megjelenteknek. Bemutatták azokat a jeleneteket, amivel a tagságot képviselik az érzékenyítő foglalkozásokon. Egy plusz jelenettel zárták a bemutatót, ami kifejezetten erre az alkalomra készült. A tagok végig érdeklődve figyelték a jeleneteket és magukra ismertek a hétköznapi helyzetek közben. A titkár elmondta, hogy lehet még csatlakozni a csoporthoz, mindenkit szeretettel várunk, ha kedvet kapott.

A legédesebb pillanatok következtek. Mindenki kedvére eszegethetett a sok finom süteményből. A háromfős zsűri félrevonult és a süteményversenyre nevezett süteményeket végigkóstolva meghozták döntésüket a díjazottakról. Az első három helyezett oklevélben és tárgyjutalomban részesült:

  1. Tóth Jolán
  2. Széles Károly
  3. Szántó Józsefné

Az édes élmények ezzel még nem értek véget, hiszen érkezett a csokiszökőkút a mártogatásra szánt gyümölcsökkel és pillecukorral.

A tagok láthatóan jól érezték magukat, sok pozitív visszajelzést is kaptunk. Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek.

Fekete István helyi elnök