2019. március 4-én, hétfőn, 15:30 órai kezdettel nőnapi ünnepséget tartottunk a Somogy Megyei Szervezet klubtermében.

A műsort Marai Róbert elnökségi tag konferálta és nyitotta meg egy rövid köszöntővel. A Duráczky Gyógypedagógiai Intézet és Kollégium hallássérült diákjait meghívtuk, hogy egy rövid kis műsort adjanak a részt vevő hölgyeknek, akik nagyon élvezték az előadott verseket, illetve a jelnyelven előadott dalt, aminek zenéjét kihangosítottuk a nagyothalló tagjaink számára. Ezután Galamb László köszöntötte a hölgyeket, és végül Marai Róbert elnökségi tag zárta az ünnepséget egy rövid verssel, amit jelnyelven adott elő.

Idén 57 hölgy tagunk jelezte előzetesen a részvételi szándékát. A megyei elnökség tagjai átadták az ajándékot a hölgyeknek, majd megvendégeltük őket: virslit kenyérrel és üdítőt osztottunk szét a hölgyeknek és a gyerekeknek. A gyerekek külön ajándékot is kaptak a műsorukért.

Összesen 80 fő vett részt a programon, ami kellemes hangulatban zajlott le. Utána a tagok kötetlenül beszélgethettek. Természetesen minden műsorszámot kivetítettünk a jobb láthatóság érdekében, illetve jelnyelvi tolmács akadálymentesítette a programot.

Ezúton is köszönetet mondunk a műsorszervezésért a gyerekek felkészítő tanárának, Csekné Kudomrák Gyöngyinek.