Nőnapoztunk Kaposváron

2017. 03. 06-án, hétfőn, délután 15 órai kezdettel nőnapi ünnepséget tartottunk a Somogy Megyei Szervezet klubtermében.

Sándor Gábor elnökségi tag konferálta a műsort, a nőnapi zenés videós összeállítást és az általa készített videós nőnapi köszöntőket. A felvételek akadálymentesek voltak: a filmekben Gábor jelnyelven szerepelt és a feliratozás is biztosítva volt, így a jelnyelvet nem ismerő tagok tudták olvasni a szöveget, tehát minden résztvevőnek hozzáférhető volt az információ. A nem akadálymentesített videót pedig a jelnyelvi tolmács lefordította.
Idén is 70 hölgy tagunk jelezte előzetesen a részvételi szándékát, ez alapján 70 db ajándékkal kedveskedtünk nekik. Marai Róbert és Sándor Gábor ajándékot adott át a hölgyeknek, lányoknak. Aztán megvendégeltük őket: virslit zsemlével és ásványvizet osztottunk szét minden hölgynek.
Estig kötetlenül beszélgettünk a siket és nagyothalló tagokkal együtt. Összesen mintegy 90 fő vett részt a rendezvényen, éppen elfértünk a klubteremben. Hiába van három helyiséges klubtermünk, szűkös volt a tér, de figyeltünk egymásra. Barátságos légkörben, kellemes hangulatban múlattuk az időt.

 

Szalkai Iván megyei titkár