A SINOSZ Csongrád megyei tagjai a siketek világnapja alkalmából Nosztalgia Délutánt tartottak 2017. szeptember 30-án Szegeden.

A rendezvényen Szlivka Ágnes megyei elnökségi tag köszöntötte a megjelenteket. Zombori Andrea megyei titkár egy rövid vetítéssel egybekötött, érdekes történeti beszámolót tartott szervezetünk múltjáról, melyet figyelmesen hallgattak a résztvevők. Pintér András, az Országos Elnökség tagja, megyénk örökbefogadója a SINOSZ 110 éves jubileumáról tájékoztatta a megjelenteket.

Nagyon kedves, megható jelnyelvi műsorral készült a Klúg Péter Iskola Gondolatjel csoportja, melyet nagy taps köszöntött. Derék Dénes hódmezővásárhelyi siket bűvész előadása megmulattatott minket.

A műsor után apró ajándékkal köszöntöttük a közreműködőket, majd szendvicsek fogyasztása mellett kötetlenül beszélgettünk rég látott ismerőseinkkel, barátainkkal.

Ezúton is köszönjük Fodorné Czókoly Tímea felkészítő tanárnőnek és tanítványainak, illetve Derék Dénesnek, hogy szerepeltek rendezvényünkön! Külön köszönettel tartozunk Vörös Krisztina jelnyelvi tolmács közreműködéséért, Nagy Éva hódmezővásárhelyi ügyintézőnek a szervezésben nyújtott sok segítségéért!

Nem utolsó sorban köszönetünket fejezzük ki a Hungi Vigadónak a támogatásukért, azért, hogy segítségükkel megvalósíthattuk ezt a rendezvényt!

ÖSSZES KÉP A RENDEZVÉNYRŐL ITT