Augusztus végére tervezett egy nagyszabású programot a Békés Megyei Szervezet. Ezzel az volt a célja, hogy ápolja kapcsolatát más szervezetekkel, illetve a Kiválóság-díj első helyét szerette volna méltóképpen megünnepelni tagjaival.

Helyszínül az Office House irodaház nagyterme szolgált, ahol terített asztalok és víz várta az érkező vendégeket a nyári melegben. A megyei elnök, Széles Károly köszöntötte a vendégeket, kiemelve Dr. Kósa Ádámot, aki gyermekeivel együtt megtisztelte örökbefogadott megyéjét a jelenlétével. Széles Károly köszönetet mondott a tagságnak az elért eredményekért és felhívta a figyelmet a közelgő választásokra, ebben való felelősségükre, ami meghatározza a szervezet jövőjét. Az ebéd előtt kulturális program keretében több vers, népdal és jeltánc került bemutatásra. Ezúton is köszönjük kedves vendégeinknek, hogy műsoraikkal hozzájárultak a kellemes hangulathoz.

Az ebédet a Méteres-Snack Kft. biztosította és szolgálta fel a vendégeknek. A desszert után a büfében lehetett frissítő kávét vagy más hűsítő italt fogyasztani. Ezt követte a nap legizgalmasabb része, a tombolahúzás. A főasztalról csak “folytak le” a felajánlott tombolatárgyak. Mivel a szerencse forgandó, így valaki nyert, de volt, aki kissé csalódottan, nyeremény nélkül maradt. A fődíjat a volt megyei elnök, Orosz Sándor ajánlotta fel, ami egy ajándékkosár volt, tele minden jóval.

A kötetlen együttlét és tánc következett, majd lassan szállingóztak haza a vidéki résztvevők. Aki jól bírta, még marad a klubnapon is, és egészen estébe nyúlóan beszélgettek, jeleltek.

Feledhetetlen együttlét volt ez mindenki számára!

Köszönjük, hogy ilyen sokan megtisztelték a nyárzáró ebédet a részvételükkel, műsorukkal.

 

Bognár Gyöngyi megyei titkár