A T.É.M.A.-pályázat lehetőséget biztosított tagjainknak, hogy részt vegyenek egy programsorozaton, melynek célja az volt, hogy mindenki megismerje az okoseszközök használatát.

kezdo_okoseszköz

A programot a Vodafone Magyarország Zrt. békéscsabai márkaképviselete támogatásával tudtuk megvalósítani Kovács Róbert üzletvezető nyitottságának köszönhetően. Kovács Gábor értékesítő hónapról hónapra nagy türelemmel és hozzáértéssel tanította, segítette az érdeklődő tagokat. Összesen 7 alkalomból állt a programsorozat.

Teljesen az alapoktól kezdték a foglakozásokat, és egymásra épülve egyre több alkalmazást és különböző lehetőségeket ismertek meg a résztvevők. Az alapinformációk mellett minden alkalmon volt lehetőség az egyéni kérdések megbeszélésére is. Fontos szempont volt, hogy minden a gyakorlatban történt.

Az utolsó alkalmon az eszközkezeléssel kapcsolatosan új információk már nem hangoztak el. A tagjaink megismerhették a Vodafone új SINOSZ flottáját és az ahhoz kapcsolódó kedvezményes készülékvásárlási lehetőségeket. Ezek átbeszélése után, a szokásoknak megfelelően, szintén lehetett egyéni problémák orvosolására időt fordítani, és Gábor most is készségesen segített mindenkinek.

Széles Károly megyei elnök egy emlékplakettel köszönte meg a Vodafone-nak a SINOSZ-tagok számára egész évben ingyenesen nyújtott támogató szolgáltatást.