2015. június 11-én Kozma Balázs tartott T.É.M.A.-előadást a Budapesti Siketek Szervezetében.

Sok érdeklődő eljött, közel 20-an voltunk. A megjelent tagok választ adtak azokra a kérdésekre, hogy mit is neveznek okoseszközöknek, mire használják azokat. Balázs hasznos tanácsokat adott, hogy mire lehet még használni az okoseszközöket, és mire kell odafigyelni a használat során, valamint válaszolt a kérdésekre az előadás közben és után is. Néhány tévhitet is sikerült eloszlatni a KONTAKT-tal kapcsolatban.

Az a célunk, hogy segítsük a résztvevők okoseszköz-használatát, mivel felelős használatukkal megkönnyíthetjük a mindennapjainkat, ha kihasználjuk a bennük rejlő lehetőségeket! Következő előadásainkhoz várjuk a tagok kéréseit, hogy milyen kérdésben szeretnének további információt kapni. Többen jelezték, hogy érdeklődnek például az internetes vásárlás iránt, csak eddig nem mertek élni a lehetőséggel…

Személyesen vagy e-mailben juttassák el kéréseiket a titkárhoz, hogy mire lennének kíváncsiak, miben szeretnének segítséget kapni, és megpróbálunk segíteni.

Sorozatunk további két alkalmát szeptember elejére szervezzük. Nem feltétel mindegyik alkalmon részt venni, az egyes programokra is el lehet jönni. Várunk minden érdeklődőt! Szép nyarat kívánunk, addig lehet gyakorolni, és ötleteket küldeni!

Az előadás anyaga itt elérhető.

 Pluhár Piroska Zsuzsanna, titkár