2016. tavaszán már tartottunk egy tréningsorozatot, melyet ősszel újabb témákkal bővítettünk. Októbertől decemberig, hétfő délutánonként tartottunk személyiségfejlesztő és önismereti tréningeket hódmezővásárhelyi szervezetünkben, melynek megvalósulását a Prima Quality az Emberekért Egyesületnek köszönhetjük. Az egyesület szakmai vezetője, Zalai Antal által kidolgozott program szerint 7 alkalommal tartottunk foglalkozásokat, melyek a következő témakörökre épültek: pozitív gondolkodás, társas kapcsolatok, felelősség, közösség, célok és azok megvalósítása, őszinteség, kifogások völgye, konfliktuskezelés. Az elméleti részeket természetesen tesztek és játékos feladatok színesítették, melyeket a résztvevők nagyon érdekesnek és tanulságosnak találtak. A képzés során tanultakat mindannyian hasznosnak tálalták és igyekeznek a mindennapi életük során alkalmazni.

A képzés végeztével a részt vevő tagjaink tanúsítványt vehettek át Váradi Ágnes alelnök asszonytól, majd apró ajándékkal, tortával és koccintással köszöntük meg az Egyesület munkáját.

Köszönjük a lehetőséget a PQE Egyesület munkatársainak, Zalai Antalnak és Váradi Ágnesnek, illetve a jelnyelvi tolmácsok, Vörös Zsolt és Mátrai Gabriella közreműködését a képzés során!