Mosonmagyaróvár Önkormányzata ebben az évben “Önkéntes Szociális Munkáért” járó elismerő oklevelet nyújtott át Vámos Imrénének, a SINOSZ Mosonmagyaróvári Helyi Szervezet elnökének. Az oklevél átadására 2021. november 24-én a díjazott lakásán került sor, mert a hivatalos ünnepségen, november 9-én egészségügyi okok miatt nem tudta átvenni az elismerést.
Vámos Imréné 44 éve tevékenykedik SINOSZ tagjaként és tisztségviselőként is.
Mosonmagyaróvár városában végzett kimagasló önkéntes szociális munkájáért érdemelte ki ezt az elismerést, mert legalább 10 éve civil szervezet képviselőjeként is segítette a várost és sorstársait. Kapcsolatokat ápolt a társszervezetekkel és Mosonmagyaróvár Önkormányzatával is a közös és saját programok, valamint a beruházások megvalósításának érdekében, nem utolsósorban a saját szervezettel kapcsolatos ügyekben is eljárt.
2019. november 30-án  a SINOSZ Mosonmagyaróvári Helyi Szervezete fennállásának 40. évfordulóját ünnepelte. Erről szóló hírünk IDE kattintva érhető el.
Vámos Imrénének ezúton is gratulálunk! További sikeres munkát és jó egészséget kívánunk!
A kiemelt fotó Mosonmagyaróvár Önkormányzata irodájában 10 éve készült, amikor helyi elnökként az egyik elnökségi taggal járt ott.
SINOSZ Mosonmagyaróvári Helyi Szervezete