Kedves Tagjaink!

A rezsiszámlák emelkedése nehéz helyzetbe hozta a SINOSZ-t is. Az áram- és gázszámláink a többszörösükre emelkedtek országosan. Hetek óta az adatokat vizsgáljuk, hogy jó döntést tudjunk hozni a költségeink csökkentésére. Folyamatos egyeztetésben vagyunk az ügyintézőkkel, tolmácsszolgálatok vezetőivel, az önkormányzatokkal, szolgáltatókkal, és több magánszeméllyel, akiktől helyiségeket bérlünk.

Nehéz döntéseket kellett meghozni. A döntésnél ezek voltak a fő szempontjaink:

– A szolgáltatásainkat meg akarjuk és meg kell tartani, hogy a tagjainkat továbbra is támogatni tudjuk.

– A programokat, az ügyfélfogadást és klubnapokat észszerű változtatásokkal megtartjuk, mert nekünk fontos, hogy továbbra is együtt legyetek.

– A KONTAKT, a tolmácsszolgálatok, az esélyegyenlőségi ügyfélfogadás továbbra is rendelkezésre áll.

– A jogsegélyszolgálatot online elérhetővé tettük, kérjük, időpontot mindig egyeztessetek!

– Minden rezsiköltségen spórolnunk kell. Ahol nagyon magasak a díjak, ott másik szervezeti helyiséget keresünk, hogy továbbra is legyen egy hely, ahol az ügyintézőt eléritek, és klubnapot tudtok tartani.

– Ahol lehet, ott a tolmácsszolgálatot és a szervezetet egy helyiségben helyezzük el, hogy továbbra is megkapjátok a szolgáltatást.

A tagfelvételt egyszerűsítjük, hogy minél több siket és nagyothalló ember tudjon csatlakozni a Szövetségünkhöz.

– A lobbi- és érdekvédelmi munkánkat a nehéz körülmények ellenére tovább erősítjük, hogy a SINOSZ minél többet tudjon a siket és nagyothalló emberek életében segíteni.

– Takarékossági intézkedéseket vezettünk be minden épületünkben, és minden munkatársat arra kértünk, hogy ebben legyenek megértőek és segítőek. Valamennyien dolgoznak tovább, 3 nap online és 2 napon át személyesen olyan helyiségekben, ahol max. 18 fokos hőmérsékletet tudunk biztosítani.

Mi mindent megteszünk. Kérjük, hogy Ti, tagok is legyetek megértőek, segítőkészek, és türelmesek. Kérjük, figyeljétek a SINOSZ honlapját és Facebook-oldalát, ahol mindig kommunikáljuk, ami fontos!

Tartsunk ki közösen a SINOSZ-ért, egymásért!