Az elmúlt félévben dúskáltunk az eseményekben, programokban a Fejér Megyei Szervezetnél, ezért újra egy hosszabb, de tartalmas összefoglalóval szeretnénk megmutatni, mi minden történt nálunk.

Május 22-én a székesfehérvári Édes Napokra látogattunk ki, ahol rengeteg kézműves csokoládét és más édességeket kóstolhatott az arra járó szerencsés.

Édes Napok – Fotók

Július 6-án a Dunaújvárosi Helyi Szervezet tagjai látogattak el a székesfehérvári Bory-várba, mely a város legszebb családi kastélya, története szerint Bory Jenő építette feleségének, így nemcsak szép látnivaló, de a romantika szerelmeseinek kedvelt helye is.

Bory-vár-látogatás – Fotók

Szeptember 10-én zajlott városunkban a Lecsófőző Vigasság, melyre szervezetünk is ellátogatott. A reggeli gyülekező után együtt vetettük bele magunkat az üstök erdejébe, és már ekkor finom illatokkal találkoztunk az utcán. Ezen a hétvégén a város és a környező települések apraja és nagyja idelátogat, van, aki maga is főzni, versenyezni érkezik, mások csak nézelődnek, kóstolgatnak. Mi hagyományos lecsó készítése mellett döntöttünk, de természetesen nem volt csalódás, nagyon finomra sikerült. Sajnos ebben az évben díjat nem nyertünk el, ennek ellenére mindenki nagyon jól érezte magát a programon.

Lecsófőző Vigasság – Fotók

Októberben megemlékeztünk a siketek világnapjáról egy közös vacsorával. Mint minden évben, most is nagyon kellemes, családias hangulatban telt az este, ebben nem kis részt vállalt a Kiskakas étterem személyzete, akik türelemmel, figyelemmel és rugalmassággal kezelték a nem mindennapi helyzetet.

Világnapi vacsora – Fotók

Természetesen a Mikulás hozzánk is ellátogatott december elején. Szerencsére minden gyermek nagyon jól viselkedett az előző évben is, és bár volt, aki kicsit rosszalkodott, de mindenki megígérte, hogy az új évben ezen is változtatnak majd. Így a krampusz hoppon maradt és senkinek sem tudott virgácsot adni.

Mikulás – Fotók

Ezzel a rövid összefoglalóval szerettük volna bemutatni az elmúlt néhány hónap Szervezetünkben zajlott eseményeit.

Reméljük, hamarosan újra jelentkezhetünk a 2017. évi programjainkról készült új hírekkel, fotókkal!