FIGYELEM, PROGRAMVÁLTOZÁS!!!

  1. Technikai okok miatt szeptember 27-én nem a Békeidő című filmet, hanem a Vad erdők, vad bércek című dokumentumfilmet fogják levetíteni.

    Az új évad nyitóvetítése a siketek világnapján:

    Vad erdők, vad bércek (6) szeptember 27., vasárnap, 16:00

  2. Október 11-én a Hajnali láz vetítése nem 12.30-kor, hanem 15 órakor kezdődik!

 


Összhang – a siketek világnapján újra akadálymentes moziélmény
az Uránia Nemzeti Filmszínházban!

Az 5 évvel ezelőtt, a siketek világnapján indult – és idén tavasszal a járvány miatt félbeszakadt – ÖSSZHANG című vetítéssorozat szeptember utolsó vasárnapján, a siketek világnapján ismét folytatódik!
A sorozat alkalmain a siket és nagyothalló nézőket akadálymentes moziélmény és kedvezményes jegyek várják az Uránia Nemzeti Filmszínház Dísztermében:
magyar filmeket magyar, speciális, kifejezetten a hallássérült nézők számára készített felirattal láthatnak az érdeklődők.
A feliratozást az Uránia az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, a SINOSZ szakmai együttműködésével készíti az Összhang valamennyi filmjéhez.

Az új évad első két filmje:

2020. szeptember 27., vasárnap, 16:00

BÉKEIDŐ   Vad erdők, vad bércek

(magyar filmdráma, 2020)

 

október 11., vasárnap, 12:30 15:00

HAJNALI LÁZ

(magyar-svéd-izraeli film, 2015)

 

A világnapi vetítésre 20 darab ajándékjegyet kapunk – az Uránia felajánlásának köszönhetően a SINOSZ tagjai közül az első 20 jelentkező ingyen nézheti meg a filmet!

Tagonként 1 db jegy igényelhető (csak 16 éven felülieknek!), a készlet erejéig, de legkésőbb szeptember 7-ig.
Ajándékjegyekért kizárólag e-mailben lehet jelentkezni a kecsmarik.tamas@urania-nf.hu címen. A jegyek a mozi pénztárában, az igénylő SINOSZ tagsági igazolványának felmutatásával, kezdés előtt vehetők át. További jegyek kedvezményesen vásárolhatók.

Jegyárak:

  • normál jegyár: 1700 Ft
  • kedvezményes jegyár: diák-, nyugdíjas-, pedagógusjegyek 1300 Ft
  • Összhang-kedvezmény: 1000 Ft/db, amennyiben egy vendég legalább két jegyet vásárol a vetítésekre. A kedvezmény érvényesítésére csak személyes jegyvásárlás során van lehetőség.

Az Uránia Nemzeti Filmszínháznak köszönjük a lehetőség biztosítását, és reméljük, egyre több vidéki art mozi is műsorára tűzi az Összhang sorozat feliratos filmjeit!
Emlékezetes moziélményt, jó szórakozást kívánunk valamennyi siket, nagyothalló és halló nézőnek.

A projektről bővebb információ az alábbi linkeken található:

 

Fotók: https://port.hu és https://welovebudapest.com