FIGYELEM!

A beküldési határidőt meghosszabbítottuk augusztus 22-ig!

Szomorú emlék számunkra Vasák Iván, a SINOSZ volt főtitkára közelmúltban történt elvesztése. Mind szakmailag, mind emberileg pótolhatatlan számunkra. Szeretnénk a 16 éven át tartó, Szövetségünk érdekében kifejtett szerteágazó munkásságát, szakmai eredményeit és emberi nagyságát megőrizni a jövő generációi számára.

A SINOSZ Benczúr utcai kertjében egy emlékművet állítunk fel a tiszteletére, és létrehozunk egy Vasák Iván-emlékoldalt is a SINOSZ honlapjához kapcsolva.

Erre az emlékoldalra várunk olyan, maximum 2 perces, videós üzeneteket, megemlékezéseket, amelyekben Ivánnal kapcsolatos emlékeiteket, gondolataitokat mondjátok el.  A megemlékezések szólhatnak szövetségi élményekről, sport jellegű emlékekről és magánemberként megélt pillanatokról.

A felvételek lehetnek jelnyelv alapúak és hangzó nyelviek.  Amennyiben a videód hangzó nyelvű, kérjük, lehetőség szerint készíts hozzá feliratot is, munkánkat ezzel is segítve. Ha a felvételre nem tudsz feliratot rátenni, akkor a szöveget egy külön Word dokumentumban küldd el a megadott e-mail címre!

Ahhoz, hogy ezeket a felvételeket használni tudjuk az emlékoldalon, az alábbiakat kérjük:

  1. mobillal készüljenek, a telefont álló helyzetben tartva
  2. MOV vagy mp4 formátum legyen, a lehető legjobb minőségben
  3. beállítás: semleges háttér előtt, jól megvilágítva
  4. jelnyelvi videó esetén figyelj a képkivágásra, minden irányban jól látszódjon a kezed
  5. időtartama: max. 2 perc legyen

A felvételt ezzel a fájlküldővel kérjük elküldeni: https://wetransfer.com/ erre a címre: vasakemlekek@sinosz.hu

Fontos: a 2 percnél hosszabb felvételek esetén fenntartjuk a jogot arra, hogy a lényeget megtartva rövidebbre vágjuk, valamint a beérkező videók közül azokat választjuk ki, amelyek méltóak az emlékoldalon történő megjelentetésre.

A felvételeket 2020. augusztus 9-én 24:00 óráig várjuk – a beküldési határidőt meghosszabbítottuk augusztus 22-ig!

Ha nehézséged adódik a beküldéssel kapcsolatban, akkor írj a vasakemlekek@sinosz.hu címre!