Egy kis visszaemlékezéssel idézzük fel a gyöngyösi szervezetnél lezajlott nyár végi, őszi eseményeket, történéseket:

  • Az előző gyöngyösi elnök asszony, Hernádi Mária betegsége miatt lemondott, ezért időközi választást tartott a szervezet. 2019. augusztus 28-án megválasztották a gyöngyösi tagok az új elnököt, Erdei József személyében, így került egy gyöngyösi országos küldött elnöki tisztségbe.

A SINOSZ Gyöngyösi Helyi Szervezet elnökségi tagjai: Erdei József elnök, Sipos Józsefné és Kelemen Imre elnökségi tagok.

  • Október 8-ra Gyógytorna az időseknek címmel idősek napi programot szerveztünk a SzÉP keretében Gyöngyösön. Szép számmal jöttek el a szépkorúak, akik Mikola Andrea gyógytornász útmutatásával megmozgatták tagjaikat.
  • Október 21-én zajlott le Gyöngyösön az Egészségnap 10 tagunk részvételével. A Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezete által szervezett rendezvényen dr. Gulyás Zoltán onkológus volt a meghívott vendég. A téma a rákos, daganatos megbetegedések előzményei, szűrése, megelőzése és a betegség kezelése volt. Nagyon sok hasznos információt tudtak meg a résztvevők, és a doktor kiemelten felhívta a figyelmet a szűrővizsgálatokon való részvétel fontosságára.

Köszönjük a SINOSZ-nak a programok lebonyolítására szánt pályázati támogatást, a tagok részvételét és jó egészséget, sikeres munkát kívánunk az új elnök vezetésével a gyöngyösi szervezet elnökségének.