2019. október 19-én, szombaton délután, 14 órától 18 óráig őszi tekeversenyt szervezett a SINOSZ Győri Helyi Szervezete a győri Arizona Club tekepályáján.

Jagodics Rezsőné, SINOSZ Győri Helyi Szervezetének elnöke megnyitotta a sportprogramot a helyszíni jelentkezések után. Horváth Ferenc tagtársunkat és megyei elnököt felkérte játékvezetőnek.

Sok sikert kívánt a vetélkedőben részt vevőknek. Kellemesen telt az idő egész délután. A szokottnál kevesebben voltunk, de így többet tudtunk mozogni. Minden versenyzőt párokba állítottak, 3×10 és 1×5 visszavágóval körben cserélve foglaltuk le a tekepályát.

Idén negyedik alkalommal került megrendezésre a tekeverseny. 10 tag, ebből 5 nő és 5 férfi nevezett be a versenyre, ezért két, női és férfi kategóriában folyt a versengés.

A nap végén eredményhirdetésre is sor került. Íme a teke végeredmények, amelyeket Horváth Ferenc játékvezető állított össze:

Női kategória:

  1. hely: Hajzer Mária – 275 fa
  2. hely: Pintér Tímea – 246 fa
  3. Forró Ilona 3. helyezett lett: Forró Ilona – Orbán Evelin azonos találat (244 bábu) miatt rájátszás történt. Így Forró Ilona 22+14 = 36 fa, Orbán Evelin 7+13 =21 fa találatot ért el.

Férfi kategória:

  1. hely: Czobor Szabolcs – 310 fa
  2. hely: Danka Róbert – 307 fa
  3. hely: Horváth Ferenc – 296 fa
  4. Horváth Ferenc megyei elnök sportszerűségből Pozsgai József 4. helyezettnek adta át a díját!

Reméljük, mindenki jól érezte magát és jövőre is találkozunk!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának köszönjük a sporttámogatást, amelyből a díjazásra vásárolt serlegeket és a pályabérleti díjat finanszíroztuk.

Köszönjük Jagodics Rezsőné helyi elnöknek a szervezést, Horváth Ferenc megyei elnöknek a bírói szerepet!

Beszámolót írta: Orbán Evelin megyei titkár