A Gyulai Helyi Szervezet az idén őszköszöntő bográcsozást szervezett szeptember 13-án. Az idő kedvezett nekünk, így kint főzhettünk: bográcsoztunk. A tagok jól érezték magukat, és ami a legfontosabb, segítettek egymásnak, hogy minél előbb ehessenek a finom csirkepörköltből.

Azt ne felejtsük el, hogy kis szervezetben is lehet nagyszerű programokat csinálni, épp ezért mutatjuk meg más szervezeteknek, hogy igenis be tudnak jönni a kedves tagok egy pár órácskára a klubba, hogy jól érezhessék magukat. A legmesszebbről érkezett tagunk Gyomaendrődről jött, csak azért, hogy jól érezze magát velünk. Külön köszönet ezért, és azért is, hogy szívvel-lélekkel segített nekünk.

Legközelebbi programunk egy bűn- és balesetmegelőzési előadás lesz, azt követően pedig egy mézes-méhészeti témájú előadást tartunk, mézeskalács-díszítéssel fűszerezve.

Az év végén megtartjuk a szokásos, minden év december elején a taggyűlésünket mikulás ünnepséggel és évzáró vacsorával, sőt talán a szilvesztert is megtartjuk ebben a kis helyi szervezetünkben.

Mészáros Eszter, a Gyulai Helyi Szervezet ügyintézője