A SINOSZ-nál még újszerű dolgot próbáltunk ki a Heves megyei tagokkal, az online előadást. Örömmel tapasztaltuk, hogy van érdeklődés az akadálymentes formában elérhető, ingyenes “webináriumra”.

19 érdeklődővel indultunk neki az előadásnak 2021. június 16-án, de végül is 17 fővel bonyolódott le a “Pénzügyi kisokos munkavállalóknak” című, a SzÉP pályázat által támogatott programunk, Pintér András előadásával. Az online előadáson szó volt a bérek járulékairól, a kedvezményekről, a személyi jövedelemadóról, a társadalombiztosításról. Fogalmakat és kifejezéseket is tisztáztunk.

Szervezőként izgultunk, hogy ugyan érkezik-e érdeklődő kérdés az előadás végén. Nem kellett csalódnunk. Hasznos és fontos információkat közvetítettünk az aktívan részt vevő csapatnak, akik partnerek voltak az előadásban.

Köszönjük Pintér András SINOSZ országos elnökségi tag előadását, Balázs-Csoma Ildikó jelnyelvi tolmácsolását, Mocsári Bernadett írótolmácsolását és a tagok részvételét.

Reméljük, ezzel a közös munkával elindul egy folyamat, melynek eredményeként személyes találkozás nélkül is tarthatjuk a kapcsolatot tagjainkkal, és – online formában bevonva az érdeklődőket – tájékoztathatjuk őket hasznos és fontos információkkal!

Keressetek, Nézzetek Bennünket!

Domboróczki Tamásné megyei ügyintéző