Baján pingpongversenyt hirdettünk, amelyet a T.É.M.A. keretén belül volt lehetőség megvalósítani.

A Baja Helyi Szervezet tagjai lelkes sportemberek. Nem számít a kor, a mozgás mindig jelen van a tagok életében. Gyakran kirándulunk, kenuzunk, a férfiak rendszeresen fociznak.  A program megszervezésében tevékenykedett Turányi Zoltán. Hasznos segítsége volt a KONTAKT Tolmácsszolgáltatás, amelyen keresztül beszélte meg a Bereczki Máté Szakközépiskola igazgatójával a terembérlés feltételeit, az időpont foglalását, emellett még számos elintézni való dologban vette igénybe a tolmácsszolgáltatást.

2015. október 17-én a játékosok igazi profi mérkőzésben vehettek részt a bajai Bereczki Máté Sportcsarnok épületében. Egyszerre 6 asztalon mentek a versenyek; a szurkolók, hozzátartozók nem unatkoztak, volt mit nézni. A résztvevők, régi ismerősök, iskolatársak örömmel üdvözölték egymást. Lehetőség nyílt a jó beszélgetésre, bárki beállhatott a játékba gyakorolni vagy versenyezni. Mindenféle játszmát lehetett látni a kezdők és igazi profi játékos által. A verseny legjobb játékosai kupát kaptak és kis erőnlét-növelésként csokoládét. Igazi barátságos, jó hangulatú napot töltöttünk együtt a sport által.

Mindenkinek köszönjük a Baja Helyi Szervezet tagjai nevében, hogy eljöttek erre a rendezvényre,  örömmel látjuk a további  programokon is a SINOSZ-tagokat!

Farkas Zsuzsanna, ügyintéző