Társkereső

IVÁN

 

Kis hazánk egyik ékszerdobozából, Székesfehérvárról szeretnék barátságokat kötni, ismeretséget kialakítani elsősorban sorstársakkal. De ha nem élsz valamilyen fogyatékossággal, az sem lehet akadálya a lokális ismerkedésnek.
Azért emelném ki, hogy lokális, mert ugyan az ország különböző területein élnek már barátaim, amely kapcsolatokat ápolom is, de nagyon klassz és örömteli érzés kerítene hatalmába, ha rábukkannék egy barátra a Koronázó városban. Hatodik éve lesz már, hogy itt élek, előtte sok helyen megfordultam.

Én mozgássérült vagyok (izombetegség), önellátó, 39 éves, főiskolát végzett, dolgozó “fiatalember”. Arra  gondoltam tehát, hogy billentyűzetet ragadok, és felkínálom a lehetőséget annak a személynek, aki e sorokat olvasva szívesen barátkozna,megosztaná velem az élményeit, életbéli tapasztalatait, vagy akár a bánatát. Alapvetően egy igencsak optimista embernek tartom magam, akit többször is megcsapott ugyan már a negativizmus szele, de szerencsére mindig az előbbi jelentés győzedelmeskedett:)

Sok sikert és minden jót kívánok minden hirdetésfeladónak!

 

Ha a hirdetés felkeltette érdeklődésedet, az alábbi elérhetőségen léphetsz kapcsolatba Ivánnal, aki Fejér megyében él, de az egész országból várja a megkereséseket: