Project Description

Társkereső

SZINYÉRI TIBOR

Figyelem hölgyeim!

Szinyéri Tibor vagyok. 1988. augusztus 17-én születtem, tanulmányaimat Balatonszemesen és Budapesten  végeztem. Legmagasabb végzettségem egy számítógéprendszer-karbantartói felsőfokú tanfolyam. 2003-ban egy súlyos gerincferdülés miatt végrehajtott műtét után máig tisztázatlan okból deréktól lefelé lebénultam és kerekesszékbe kényszerültem. Kerekesszékkel közlekedek és akadálymentes környezetben úgy 80-90%-os az önkiszolgáló képességem. Kőröshegyen (Magyarország, Somogy megye, Siófoki járás) lakom a szüleimmel.

Bármiről lehet velem beszélgetni. Író vagyok, eddig 4 könyvet írtam de amúgy nyugdíjas vagyok. Szeretem a háborús filmeket de bármit megnézek amit érdekesnek találok, a XIX. század zeneszerzőinek műveit és a katonai indulókat, de bármit meghallgatok. Az általad felsoroltak közül az edzés a tánc a színházba járás és a friss levegőn való sétálás is a kedvenc időtöltéseim közé tartozik.

Van egy hófehér cicám és egy aranyos kedves hullámos papagájom.

Ismerkedni szeretnék 20-36 év közötti hölgyekkel komoly kapcsolat céljából

 

Ha a hirdetés felkeltette érdeklődésedet, ide írhatsz Tibornak, aki Somogy megyében él, és onnan várja a megkereséseket is: