Kedves Gyerekek, Szülők és Nagyszülők!

A SINOSZ B.-A.-Z. Megyei Szervezetének a járvány miatt elmaradt hagyományos gyermeknapi rendezvénye helyett egy nyári családi programot szervezünk, amelyre szeretettel várjuk tagjainkat gyermekeikkel és unokáikkal együtt az egész megyéből.

Pótgyermeknapi rendezvényünket Sajószentpéteren,
a frissen átadott GLASS PARK szabadidő- és extrém parkban tartjuk,

melyen ingyenesen vehettek részt, a költségeket a SINOSZ fedezi!

Időpontja: 2020. augusztus 8., szombat, 10-15 óráig

A volt üveggyár területén található hatalmas Glass Parkban többféle mozgási, sportolási lehetőség és több játszóelem is kipróbálható, így a legkisebbtől a legnagyobbakig mindenki megtalálhatja a kedvére és az életkorának megfelelő kikapcsolódási programot. Ezek várnak minket:

  • játszótér
  • fitneszpark
  • multifunkciós sportpálya – kosarazni, focizni és egyéb labdajátékokat is lehet itt játszani
  • skate park és óriás félcső
  • kerékpáros ügyességi pálya
  • sétáló – kocogó – pihenő zóna

A program során kézműves foglalkozást, arcfestést, csillámtetoválást is biztosítunk a gyermekek részére. A résztvevőket ebédre is meghívjuk!

Akinek van, érdemes hozni labdát, rollert, görkorcsolyát, gördeszkát és biciklit, mert eszközöket nem biztosítanak. A parkoló használata díjmentes.
A Parkot és létesítményeit mindenki saját felelősségére használhatja! Biciklis sisakot, térd- és könyökvédőt is hozzatok az (extrém) sportoláshoz!
A Park területén büfészolgáltatás, mosdó biztosított, és a fedett részen is tartózkodhatunk.

További információt és képeket a honlapjukon találtok: www.glasspark.hu

A Glass Park megközelítése:

  1. Távolsági busszal Miskolc felől érkezőknek a parasznyai elágazásnál; a Kazincbarcika és Ózd felől érkezőknek pedig a Macaron cukrászda előtt, a Szabadság tp. megállóban kell leszállni.
  2. A buszmegállókból kb. 200 métert kell gyalog megtenni: a Kökény utcában kell bemenni, majd a vasúti átjáró alatt átmenve, a másik oldalon már a Park bejárata található.

A rendezvényt a SINOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolci Helyi Szervezete támogatásával, a SINOSZ SzÉP keretében valósítjuk meg. A részvétel a megyében működő szervezeteink tagjai, illetve gyermekeik, unokáik számára ingyenes. A programon csak egészségesen, tünetmentesen, egy COVID-19-es nyilatkozat aláírása után lehet részt venni!

Jelentkezési határidő: augusztus 5. (szerda) 16 óra
Jelentkezni (és érdeklődni) Selmeczkiné Gergely Tímea megyei titkárnál, a részt vevő gyermekek és felnőttek pontos létszámának megadásával lehet:

Töltsünk együtt egy vidám napot, sok-sok mozgással és játékkal!