FIGYELEM, friss információ!
Június 22-től nemcsak a lejárt igazolványú tagjainkat fogadjuk, hanem már mindenféle ügyintézés – pl. igazolványcsere, tagfelvétel, átigazolás is – lehetséges a szervezeteinknél. Az igazolványgyártás a szokottnál hosszabb átfutási idővel történik!


Kedves Tagjaink!

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy a járványügyi korlátozások enyhítése miatt
a SINOSZ is fokozatosan elindítja a személyes ügyfélfogadásait.

2020. június 2-tól kezdődően néhány város kivételével a legtöbb szervezetünknél lehet majd személyesen, készpénzben tagdíjat befizetni és az érvényesítő matricákat átvenni.
Az ügyfélfogadásokon CSAK A LEJÁRT IGAZOLVÁNYÚ TAGOKAT FOGADJUK, a többiektől még türelmet kérünk!

Más ügyek – pl. tagfelvétel, igazolványcsere, átigazolás – intézésére egyelőre nincs lehetőség, és a klubnapok, az irodában tartott jogsegélyszolgálat és a programok továbbra is szünetelnek!
Az ügyfélfogadások átmenetileg több szervezetnél nem a megszokott időben lesznek
, ezért ügyintézés előtt kérjük, hogy tájékozódjatok honlapunkon vagy érdeklődjetek a szervezet titkáránál, ill. ügyintézőjénél!

A veszélyhelyzetet várhatóan június 20-án fogják megszüntetni, és utána még 15 napig utazhattok lejárt tagsági igazolvánnyal, ezért mindenkinek lesz ideje az elmaradt tagdíjbefizetés és matricaátvétel intézésére.
Kérjük, hogy június hónapban keressétek fel szervezeteinket, ne hagyjátok az utolsó pillanatra az ügyintézést! Azoknak a helyi szervezeteknek a tagjait, amelyek egyelőre zárva maradnak, az adott megyei szervezetnél is fogadjuk.

A tagtársak és munkatársaink egészségének védelme érdekében gyakori fertőtlenítést és szellőztetést, kollégáinknak pedig védőfelszerelést biztosítunk. Tagjainktól kérjük az alábbiak betartását:
  • Az ügyintézés során irodáinkban egyszerre csak 1 tag tartózkodjon!
  • Ügyeljetek a másfél méteres védőtávolság megtartására!
  • Viseljetek védőmaszkot, kendőt, vagy más, az orrot és szájat takaró ruhadarabot!

Az érvényes ügyfélfogadási időket és munkatársaink elérhetőségét ide kattintva tudjátok megnézni:

ÜGYFÉLFOGADÁS SZERVEZETENKÉNT