Salgó Labda Nap néven sport- és családi napot tartott a SINOSZ Nógrád Megyei Szervezete 2022. november 19-én. Az ország minden részéről vártuk a tagokat, családtagjaikat és az érdeklődőket. Érkeztek résztvevők Budapestről, Miskolcról, Pécsről, Mosonmagyaróvárról, Debrecenből,  sőt még Csehországból is. A salgótarjáni Városi Sportcsarnok adott helyet a rendezvénynek, amelyen közel 150-en vettek részt.

A Salgótarjáni Hallássérültek Sportegyesülete szervezésében zajlott le a Grand Prix I. Siket Futsal Torna, ezen kívül Salgó Labda Nap néven családi napot tartottunk, főleg a gyermekeknek, de korosztálytól függetlenül vártuk a résztvevőket.

A Grand Prix I. Siket Futsal Tornán 6 férfi és 3 női csapat indult el, ebből 2-2 csapat a Salgótarjáni Hallássérültek Sportegyesülete színeiben mérette meg magát: a férfiaknál az egyik csapat első helyezett lett, a nőknél az első és második helyezést érték el. A dobogósok serlegeket vehettek át, a díjátadás emelkedett hangulatban zajlott. A versenysorozat decemberben folytatódik.

A gyermekek külön kisteremben próbálhattak ki különféle ügyességi és labdajátékokat – kedvük szerint. Emellett lehetőség volt darts, teke, csúzli, labdakilövő játékokra is.

A képek beszéljenek a rendezvényről – az alábbi linkre kattintva és nézegetve:

>> A nap fotói

SINOSZ Nógrád Megyei Szervezete