Kedves Érdeklődők!

100 helyett 300-ra növelték a jegyek számát, de már ez a létszámkeret is betelt, több jelentkezést nem tudnak fogadni. Köszönjük a megértést.

A Magyar Vízilabda Szövetség Jószolgálati Partnereként a Civilút Alapítvány örömmel hívja meg a SINOSZ tagjait és munkatársait a SEAT Gálamérkőzésre, amelyen Magyarország és Ausztrália női vízilabda-válogatottja fog részt venni.

A két szervezet együttműködése során elkötelezett abban, hogy a vízilabda sportág eseményein a családok, a fogyatékossággal és nehezítettséggel élő emberek, valamint az egészségügyi dolgozók minél nagyobb számban részt tudjanak venni, és megismerjék a sport, a közös szurkolás örömét, közösségépítő erejét.

Időpont: 2022. augusztus 12., péntek, 19:30 órai kezdettel

Helyszín: Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda (Budapest, Margitsziget)

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület az alábbi linken érhető el:
https://www.civilut.hu/esemenyek/seat-galamerkozes

Határidő: a regisztráció augusztus 12-én 12:00 órakor, vagy a 100 fős létszámkeret beteltekor lezárul!

Kérjük, csak olyan személyek regisztráljanak, akik biztosan részt vesznek az eseményen! Minden résztvevőt külön kell regisztrálni.
A részvételre jogosító karszalagot az esemény előtt, a helyszínen vehetik át a regisztrált vendégek. Az átvétel pontos helyszínéről és időpontjáról a regisztrációt visszaigazoló e-mailben adnak tájékoztatást.

Az esemény szervezőinek célja, hogy különleges örömet szerezzenek és kikapcsolódást biztosítsanak valamennyi résztvevőnek a közös szurkolás élményén keresztül. Szeretettel várják az érdeklődőket.