A SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei és Győri Helyi Szervezete 2017. szeptember 23-án “Siketek Napja” ünnepi rendezvényt tartott a győri FAMULUS Hotel Budapest termében.

A rendezvényen ünnepeltük az előd szervezet, a “Hallássérültek Győri Csoportja” megalakulásának a 67. évfordulóját és a 2016. évi tevékenységünk elismeréséért kapott  SINOSZ Kiválóság-díjat. A győriek büszkék arra, hogy 2013. és 2014. évek után a 2016. év Kiválóság-díja már a harmadik kitüntetés, ami Győrbe került.

Az ünnepség díszvendége Ormódi Róbert, a SINOSZ igazgatója volt, aki köszöntötte a megjelenteket és méltatta a győri és a megyei szervezet 2016-os eredményes tevékenységét. Az igazgató úr beszámolt a SINOSZ 110 éves évfordulóján rendezendő ünnepség előkészületeiről és közölte, hogy várják a kisalföldi hallássérülteket és családtagjaikat is 2017. november 11-én Budapestre, hogy  együtt ünnepeljük meg ezt az évfordulót. Felhívta a figyelmet arra, hogy október 31-ig meghosszabbították az előzetes regisztrációt erre a budapesti rendezvényre, és továbbra is várják a rendezők a jelentkezéseket az internetes felületen: JELENTKEZÉSI LAP

Az ünnepi program másik helyszíne a SINOSZ győri klubhelyisége volt, ahol állófogadást és baráti találkozót tartottunk.  A jó hangulatú, két helyszínen tartott rendezvényen – amely a Győri Önkormányzat anyagi támogatásával valósult meg – közel 100 fő vett részt.

Magyar Balázs megyei titkár