[youtube id=”OTyzwKu1LeU” width=”781″ height=”439″ autoplay=”no” api_params=”&rel=0 ” class=””]

A SINOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete vár mindenkit Kecskemétre,

a Vasút parkban (vasútállomással szembeni park) megrendezésre kerülő családi programra,

a siketek világnapja¹ alkalmából!

  • A színpadon  bemutatkozik a SINOSZ Kecskemét Helyi Szervezete, fellépnek hallássérültek és  jelnyelvet tanulók, lesz könyvbemutató; terápiás kutyák produkciója, valamint szakmai információs standok várják az érdeklődőket. A gyermekek népi fajátékokkal, kézműves foglalkozásokon és bűvészkedéssel tölthetik az idejüket.
  • A Mozgássérültek Bács-Kiskun Megyei Egyesületének tagjai által készített kézműves alkotásokat csodálhatják meg, az Ölelő Kéz Alapítvány vérnyomás- és vércukorszintet mér, életmódtanácsokat ad az érdeklődőknek. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság munkatársa jogi információkkal látja el a kérdéssel hozzá fordulókat.
  • A SINOSZ helyiségében (Kecskemét, Táncsics M. u. 19.) a tagok alkotásaiból rendezett, valamint a Szervezet életét bemutató kiállítást tekinthettek meg 22 óráig.
  • 14.30-tól jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített tárlatvezetéssel lehet a Cifrapalota kiállításait megtekinteni. A tárlatvezetésen SINOSZ-igazolvánnyal rendelkező személy és kísérője ingyenesen vehet részt. A rendezvényen előzetes regisztrációra lesz lehetőség.

További részletek, információk a plakáton.

Várunk mindenkit, ünnepeljetek velünk Kecskeméten, szeptember 26-án!

 

¹ Szeptember utolsó vasárnapja a siketek világnapja.