A meghirdetett 16:30-as kezdéshez képest már 15 órakor érkeztek a résztvevők a SINOSZ Nagykanizsai Helyi Szervezetében 2019. október 11-én szervezett Kanizsai Darts Kupára. Nagy izgalommal és kíváncsisággal készülődtek. A dartsverseny nem ismeretlen a tagság és vendégeik között, hiszen tavaly is sikeresen bonyolítottunk le egyet. Most azonban különös készülődés és versenyszellem lengte be a kis klubot.

Az adminisztrációs előkészületek, az értékelő táblázat megválasztása és az indulási rajtszámok kisorsolása tovább fokozta az izgalmat.
És Rajt!
Elkezdődött és két táblán folyt a versengés. Fantasztikus pózokat és dobási technikákat láthattunk, s a versenyzők mindegyike a saját technikáját tartotta legjobbnak. Időnkét le-lepattant egy-egy nyilacska a falról is, de ez belefért. Volt, hogy parázs vita alakult ki, segítségnek vagy instrukciónak nevezhető egyik-másik versenyző támogatása esetében. Ilyenkor elnökünk oszlatta el a félreértéseket. A lányok keményen állták a sarat, és nem játszottak alárendelt szerepet a verseny során.
Az elődöntő és a középdöntő során nagy volt a buzdítás és mi tagadás, a hangzavar is. A döntő alatt azonban a feszültség elnémította a közönséget, feszülten várták a győztest.
Óriási ováció övezte aztán az eredményhirdetést és a díjátadást. A márványtalapzatú kupák nagy tetszést arattak.
A kiváló hangulatot és az élményt az sem csorbította, hogy a megrendelt második dartstábla nem érkezett meg, így kölcsön táblával egészítettük ki táblaparkunkat.

Süle Attila nagykanizsai ügyintéző