A SINOSZ Solti Helyi Szervezete 2017. szeptember 30-án vendégül látta a SINOSZ Bács-Kiskun megyében működő “társ szervezeteit”. A vendéglátás fő célja – egy játékos vetélkedő keretében – az ismerkedés volt.

A Solti Önkormányzat támogatásából megvalósuló “Szomszédoló” programunk több részből állt. A vendégek részére ajándékot készítettünk 2017. július 8-án. A versenyző csapatoknak is készült ajándék 2017. szeptember 23-án.

A játékos vetélkedőre nagyon szép számmal jöttek el Szövetségünk tagjai. Öröm volt nézni az önfeledten versenyző csapatokat! A csapatokat sorsolással állítottuk össze, így minden csapatba jutott minden szervezetből játékos. Így voltunk egység. A játékok leginkább humorosak voltak. Hiszen a fő cél nem a győzelem, hanem a nevetés volt. Bár lett 1., 2. és 3. helyezett csapat, és az első helyezett választhatott elsőnek a kaspók közül, a második helyezett másodszor… A kaspók ahhoz a szervezethez kerültek, amelyik csapatban az adott szervezet tagjaiból több volt. Hiszen ők választották, mindenki vigye haza, ami neki tetszik. Így ezen a napon csak győztesek voltak.

A vendégváró zsíros kenyér és az ebéd is mindenkinek ízlett.

Ebéd után pedig megünnepeltük a siketek világnapját is.

A Szent László Zarándokközpont térítésmentesen adott helyet a rendezvényünknek. Köszönjük szépen.

További képek programunkról: FOTÓALBUM

Dávid Józsefné ügyintéző