A SINOSZ Békés Megyei Szervezete a több éves hagyományoknak megfelelően idén is megszervezte a sportnapot, mely minden évben megrendezésre kerül.

A program a Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola tornatermében volt. A szervezésben a megyei titkár vett részt, a lebonyolításban pedig Hegedűs József, az iskola testnevelő tanára és Zsilinszki János segített a szervezetnek. Az előző évekhez hasonlóan darts-, pingpong- valamint sakkversenyt hirdettünk.

A nagy meleg ellenére összegyűltünk annyian, hogy mindegyik versenyre volt kellő számú jelentkező. A nevezések után indulhatott a játék. Akinek várnia kellett, vagy nem nevezett, az sem unatkozott, mert egyéb sportban is kipróbálhatta magát: teremhoki, célbadobás, kosárlabda. Olyanok voltunk, mint a gyerekek: szaladgáltunk és nevetve élveztük a játékokat.

A versenyek lezárultával eredményt hirdettünk. A következő eredmények születtek:

Darts:

  1. helyezett: Kis Sándor
  2. helyezett: Fekete István
  3. helyezett:  Fitor Sándor

Pingpong:

  1. helyezett: Papp Ferenc
  2. helyezett: Kozma Zoltán
  3. helyezett: Szántó József

Sakk:

  1. helyezett: Széles Károly
  2. helyezett: Tar Lajos
  3. helyezett: Varga Pál

A helyezettek oklevelet kaptak elismerésül. Senki nem ment haza üres kézzel, mindenki kapott valamilyen apró, kisebb sporteszközt, hogy hazatérve is megmaradjon a lelkesedése, és családjával, barátaival folytathassa a játékot.