A SINOSZ Békéscsabai Helyi Szervezete sportnapot tartott május 26-án a BSZC Gépészeti és Számítástechnikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma tornatermében.

A résztvevőkből két csoport alakult. A sorversenyeken ügyességi és mókás feladatokat kellett megoldania a csapatoknak. Volt kidobós, kosárra dobás, pingponglabda-egyensúlyozás, kötélhúzás, lufidurrantás, öltöztetés. Összesen 11 feladatban mérték össze csapatmunkájukat a tagok. Mindenki igyekezett a legjobb formáját hozni, hogy az ő csapata nyerje el az első helyért járó tortát. A végeredmény a játékok teljesítésével meg is született. A nyeremény és az oklevelek átvételére a kicsit később, a klubteremben került sor.

Egy csöppnyi pihenés után kezdődött a salsa óra, amit Szabó Alexandra vezetett. A salsa tánc néhány alaplépését tanította a tagoknak. Először zene nélkül, majd zenére és végül párban táncoltak a vállalkozó szelleműek.

A tornateremből átmentünk a SINOSZ-klubterembe, ahol megtörtént az eredményhirdetés. Az első helyezett csoport tagjainak oklevél került átadásra és egy 20 szeletes torta. A másik csoport tagjai emléklapot kaptak. A tortát a nyertes csoport kedvesen megosztotta a többiekkel, így mindenki édes élményekkel távozott erről a napról.

Fekete István helyi elnök