A solti szervezet működésének 10. évfordulója alkalmából 2015. szeptember 5-én, szombaton Solton, a Szent László Zarándokközpontban nagyon jó hangulatú, csapatépítő, ügyességi játékokat játszottunk.

Ahogy mondani szokták, “Rendezvényünk a vártnál is jobban sikerült!”. Vendégeink nagyon szép számmal jöttek el hozzánk, és annyira jól érezték magukat, hogy alig akartak hazamenni. Búcsúzáskor kérve kértek minket, hogy a következő rendezvényükre feltétlen menjünk el hozzájuk, hogy a most megkezdett beszélgetéseket mindenki be tudja fejezni. Igazi barátságok szövődtek, a személyek és a szervezetek között is. Már más rendezvényekre, kirándulásokra is meghívjuk egymást, így mindig lesz alkalom arra, hogy találkozhassunk. A bajai szervezettől, még “szülinapi” ajándékot is kapott a szervezetünk.

Programunk a következőképen zajlott:

  • Reggel találkozó a Szent László Zarándokközpontban –  frissítő beszélgetések mellett a frissítő reggeli elfogyasztása.
  • Utána egyéni és csapatversenyek:

                                                                – egyéni versenyszám: rajzverseny (Mindenki tervezze meg az ünnepi tortát!)

                                                                – csapatversenyszámok (gyorsasági, ügyességi játékok) a két vegyes csapat között

Azok, akik részt vettek a versenyen mint versenyző, vagy mint szurkoló, minden versenyszám után ajándékot kaptak.

A versenyszámok után sétát tettünk a Szent Imre-tónál, ismerkedve a környékkel. Utána egy kis solti frissítő elfogyasztása, majd a nap fénypontja következett: egy háromemeletes torta tűzijátékkal. A nap végén elnökünk, Lóki Mária egy-egy emléklappal köszönte meg mindenkinek a részvételt.

Programunk szakmai része a SINOSZ T.É.M.A. pályázatából valósult meg. Programunk reprezentációs részét Németh István önkormányzati képviselő adományából finanszíroztuk. Programunk helyszínét költségmentesen a Szent László Zarándokközpont biztosította számunkra. Köszönjük a támogatást.

Dávid Józsefné – ügyintéző