Kedves Tagok és Családtagjaik, Barátaik!

A SINOSZ Fejér Megyei Szervezete szabadtéri találkozót szervez
bográcsozással
a Gaja-völgyi Pisztrángos-tónál!

A bográcsozás ideje:

2020. szeptember 26-a, szombat

Program:
A bográcsozás mellett igény szerint rövidebb-hosszabb erdei sétával eljuthatunk az Alba Regia-forráshoz, a Vaskereszthez, a Károly-kilátóhoz vagy Sobri Jóska barlangjához is.

A bográcsban gulyáslevest főzünk – ára 1000 Ft/fő/adag*, ami tartalmazza a kenyér árát is. Tányérról, evőeszközről, innivalóról mindenkinek saját maga kell gondoskodnia! Az ebéd árát a jelentkezés alapján a helyszínen kérjük a pontos összeggel fizetni! (*adag=nagy merőkanál)

Igény szerint hozható sütnivaló szalonna, kolbász, virsli saját költségre.

A jókedvhez kis süteménnyel járulj hozzá, valamint kedvcsináló itóka hozható!

Utazási információk:

  • Saját autóval – gyülekezés reggel 08:00-08:10 között Székesfehérváron, a Piac téri McDonald’s parkolóban, vagy 08:45-09:00 között találkozás a Gaja-völgyi Tájcentrum bejáratánál, a parkolóban (már aki tudja az utat).
  • Autóbusszal jövőknek – reggeli indulás a székesfehérvári Piac térről 08:40-kor, érkezés Fehérvárcsurgó, guttamási elágazáshoz 09:09-kor (a falu utolsó, harmadik buszmegállója). A buszmegállótól gyalog kb. 3 km-re van a tájcentrum bejárata. A busszal utazók ne keseredjenek el: az autóval érkezők közül lesznek, akik szívesen kimennek eléjük és beviszik őket a bejárathoz. Aki busszal jön, mindenképpen jelezze azt a megyei titkárnál!
  • Hazaindulás: Mivel az őszi erdőben hamar sötétedik, előreláthatóan 17-18 óráig maradunk – a busszal hazamenőknek 17:10-kor vagy 18:13-kor indul a buszuk Székesfehérvárra.

Családtagot, barátot is szeretettel várunk.

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges szeptember 23., szerdáig Troppert Zitánál, a szekesfehervar@sinosz.hu e-mail címen vagy a 06-70/953-6341-es telefonszámon!

Szélsőséges időjárási viszonyok esetén a bográcsozás elmarad!