[youtube id=”vO0e0TymsaQ” width=”781″ height=”439″ autoplay=”no” api_params=”&rel=0 ” class=””]

Tisztelt Tagjaink!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy országszerte elindulnak a szájrólolvasási képességet fejlesztő tréningek, így egyre több, felnőttkorban, vagy éppen idős korban hallását vesztett tagunk kaphat kapaszkodót személyes kommunikációjához. Kecskeméten szintén várjuk az érdeklődőket tréningünkre!

Szájról olvasni nem könnyű, segítség nélkül szinte lehetetlen megtanulni, ám ezt az igényt felismerve a SINOSZ úgy döntött, hogy igyekszik tagjai számára segítséget nyújtani a szájról olvasás elsajátításához. A módszer segítségével a hallásvesztett emberek csoportban kapnak lehetőséget a megváltozott élethelyzetek kezelésére. A foglalkozások alkalmával lehetőségetek nyílhat, hogy jobban megismerjétek társaitokat, megosszátok egymással személyes tapasztalataitokat.

Ha már Veled is előfordult, hogy társaságban elbizonytalanodtál, hogy miről folyik a beszélgetés és nehezen érted meg, amit hallasz, akkor itt a helyed!

Helyszín:

SINOSZ – Kecskemét, Táncsics Mihály utca 19.

Oktatónk:

Török Tímea logopédus tanár – hallássérültek pedagógiája szakos terapeuta – szájrólolvasás tréner

A tréning első foglalkozása:

2015. december 16. (szerda) 16:00.

További alkalmakat szintén tervezünk a következő évben.

 

Előzetes bejelentkezést kérünk az érdeklődőktől Balla Zsófia megyei titkárnál, a Bács-Kiskun Megyei Szervezet elérhetőségein.

Határidő: december 15.

Az országos projektről itt olvashattok: Szájrólolvasási tréningeket indít a SINOSZ országszerte

Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, várunk minden érdeklődőt szeretettel!