Ismét egy pénteki klubnap, de most tervezett programmal. Sajnos az időjárás szórakozott velünk, de a tagok nem vették figyelembe, hisz folyamatosan jöttek a rég nem látott tagjaink. Meglepetésünkre egy kiránduló egri házaspár is felkeresett minket. Örömmel fogadtuk be őket és minden tőlünk telhetőt megtettük, hogy érezzék jól ők is magukat.

Volt, aki kint szalonnázott, volt, aki bent! Bent? Az hogy lehetséges? Bizony ám, bent, a gáztűzhely felett szalonnasütővel sütötte egy kedves tagunk, Ibolya. Olyan kedves volt, hogy szinte mindenkinek csinált a csodálatos ételből. Nemcsak szalonna volt az óriás szelet kenyéren, hanem zöldségek és pirított kolbász szeletek is. Ibolyának külön még egyszer nagyon köszönjük szépen a jó lelkét, a jószívűségét, kevés ilyen ember van, aki nem magáért tesz, hanem a sorstársaiért. Ibolyának köszönhetően vígan, jóllakottan érezzék magukat tagjaink ebben a csodálatos esős időben. Szerintem a tagok észre se vették, hogy esett az eső 😀 Köszönjük-köszönjük! 🙂

A nap végén még bejött egy tag és elkezdett szalonnát sütni, majd hazasétált a megsütött szalonnával. Biztos otthon terítette meg a kedves feleségének vacsorára. Egyes emberek mit meg nem tesznek a családjuk érdekében, maradjatok ti is ilyen jólelkű emberek! Segítsetek másoknak, hogy boldogok lehessenek! Ez hiányzik a világban. Ma megint tanultunk valamit és ez nem marad el, találkozzunk a következő programnál, újabb tanulsággal fogunk megosztani az olvasókkal.

Mészáros Eszter gyulai helyi ügyintéző