A SINOSZ Szegedi Helyi Szervezete szeretettel várja az érdeklődőket szappankészítő foglalkozásra az Alsóvárosi Tájházba.

Ha szeretnél saját készítésű szappant használni, vagy meglepnéd vele szeretteidet, itt a lehetőség!
A foglalkozáson készített szappanjaidat hazaviheted, majd néhány hét otthoni száradás után, a karácsonyi ünnepekre kész a meglepetés!

Időpont: 2022. november 16., szerda, 14 óra

Helyszín címe: Szeged, Nyíl u. 43.

Találkozó: 13.30-kor a Bartók téri buszmegállóban, a 74Y busszal megyünk.

A program során különféle formájú szappanokat fogunk készíteni természetes anyagokból – csipkebogyóból, Himalája sóból, iszapból. Továbbá karácsonyi hangulatot idézve mézeskalácsos-fahéjas szappant és eukaliptuszos testradírt is készítünk.

Ahhoz, hogy kényelmesen haza tudd vinni az általad készített szappanokat, hozz magaddal egy kis tálcát, esetleg dobozt, hogy bele tudd tenni a még félkész termékeket! Ha van, elhozhatod a kedvenc formáidat is, hogy abba önthesd bele a még folyékony alapanyagot, mely kiszáradva, megszilárdulva a saját egyedi szappanod lesz.

A kommunikációs akadálymentesítés biztosított. A részvétel ingyenes, de a létszám korlátozott, ezért előzetes jelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken november 14-ig:

Zombori Andrea megyei ügyintézőnél:

Nagy Éva megyei ügyintézőnél:

Programunkat Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Fogyatékosügyi támogatási keretéből a SINOSZ SzÉP rendezvényeként valósítjuk meg.

Várjuk jelentkezéseteket!