Csongrád megyében is részt vettek tagjaink a “Keresd a Sanyit!” vetélkedőn. Négy csapat versenyzett egymással. Megismerték Szeged belvárosának nevezetességeit, a múzeum kiállításait – nagyon ügyesen oldották meg az ezzel kapcsolatos feladványokat, sikerült megtalálni a “sanyikat” is. Nagy-nagy köszönet jár Tasnádi Gábornénak az idegenvezetésért és a feladványokért!

A SINOSZ-szal kapcsolatban is tesztelhették tudásukat a csapatok: a jelnyelvi tolmácsszolgálatnál kapott feladatokban és a SINOSZ honlapján kellett eligazodniuk.

Keresték a Sanyikat a helyi szervezetben – sok játékos kedvű bagoly bújt el a klubban, a konyhában, a színpadon. Nagyon ügyesek voltak a csapatok, nem fogott ki senkin a játékos kedvű Sanyi, de még a “sanyik felismerése” is remekül ment mindenkinek.

A szappanos curling során ügyesen csúsztatták a szappanokat tagjaink Sanyi közelébe: nagyon szoros volt a verseny, egy-egy pont eltérés volt csak az eredményekben.

Mindenki kellemesen elfáradt a nap során. Jólesően pihentek meg két feladat között a csapatok, jó étvággyal fogyasztották az enni-innivalókat.

A nyertes Hódmezővásárhely csapata lett, ők képviselik Csongrád megyét szeptemberben Budapesten, az országos vetélkedőn. Gratulálunk!

Minden résztvevőnek örültünk, aki együtt volt velünk, köszönjük, hogy eljöttek, részt vettek ezen a játékos napon! Elismerés jár annak a csapatnak, akik a játékos nap végére három fő helyett két fővel fejezték be a vetélkedőt, tisztelet a kitartásukért!

Hatalmas köszönet illeti a jelnyelvi tolmácsszolgálat munkatársait, akik lelkesen segítettek mindenben a nap során – és természetesen a feladatok összeállításában is, köszönjük szépen Vörös Krisztinának és Mátrai Gabriellának a rengeteg munkát! Szintén nagy-nagy köszönet Nagy Évának a szervezésben és a vetélkedő napján nyújtott hatalmas segítségéért, valamint Tarnóczi Annának, aki a játékok során segített – ott volt mindenhol, ahol éppen szükség volt rá!

Köszönjük a támogatást:

SINOSZ T.É.M.A., Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a következő szegedi intézményeknek és vállalkozásoknak: Goldprint Kft., Móra Ferenc Múzeum, Napfényfürdő Aquapolis, Szegedi Vadaspark, Tourinform Szeged, Trója Ételbár és Kávézó!

TOVÁBBI KÉPEK IDE KATTINTVA LÁTHATÓK