Skype-, Viber- és mobiltelefonos elérhetőségek + ügyfélszolgálati idő minden jelnyelvi tolmácsszolgálatnál külön, a megye nevére kattintva
(a lenti listában)!

Kedves Sorstársunk!

A tolmácsszolgálatok ügyfelei és munkatársai egészségének megóvása érdekében a mai naptól, 2020. március 30-tól visszavonásig a személyes ügyfélfogadás helyett online ügyfélfogadások kerültek bevezetésre a SINOSZ fenntartásában működő jelnyelvi tolmácsszolgálatoknál.

Az online ügyfélfogadások időpontjairól és igénybevételi lehetőségeiről hamarosan tájékoztatást adunk a SINOSZ jelnyelvi tolmácsszolgálatok honlapjain!

MEGYEI JELNYELVI TOLMÁCSSZOLGÁLATAINK (a megyékre kattintva elérhetők a JTSZ-honlapok):

A KONTAKT Tolmácsszolgáltatás változatlanul elérhető ügyfelei számára a megszokott módon, valamint az Open KONTAKT kampány keretében a járványügyi veszélyhelyzet idején új ügyfelek is gyorsított regisztrációval csatlakozhatnak a szolgáltatáshoz. Ha magyar siket vagy nagyothalló személy vagy, és még nincs KONTAKT-fiókod, most ingyenesen, rövid idő alatt lehet! Így videótolmácsolással távolról is tudunk segíteni neked szükség esetén (pl. orvosi vizsgálatnál vagy kórházban is).

Légy előrelátó, regisztrálj most, hogy elérd a KONTAKT-ot!

Tudnivalók, jelentkezés: Open KONTAKT