Kelet-Magyarországon is jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített előadásokkal várják a hallássérült színházbarátokat 2020 márciusában!

Debrecenben, a Csokonai Színház nagyszínpadán Kálmán Imre: Csárdáskirálynő című operettjét láthatják a hallássérült érdeklődők, 2020. március 12-én (csütörtök este) 18:00 órai kezdettel.

Ismertető, fotók, szereposztás: Csárdáskirálynő

Az előadásra jelentkezni a facebookon lehet (Debreceni Jelelt Előadások) vagy a debrecenijelelteloadasok@gmail.com e-mail címen, a jelentkezési határidő: 2020. március 5.

Az előadásra 20 db kedvezményes árú jegy áll rendelkezésre. A megrendelt jegyeket az előadás kezdete előtt egy órával, a színház jegypénztárában lehet átvenni, a név bemondásával.

Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Színházban márciusban két alkalommal lesz jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített előadás.

2020. március 13-án (péntek este) 19:00 órai kezdettel Claude Magnier: OSCAR című vígjátékát Puskás Tivadar főszereplésével láthatják a hallássérült érdeklődők.

Ismertető, fotók, szereposztás: OSCAR

Az előadásra 20 fő számára tud helyet biztosítani a színház, de csupán az első 10 jelentkező kaphat kedvezményes árú jegyet! A többiek teljes áron vehetik meg az előadásra jegyüket, ezért is nagyon fontos a jelentkezés sorrendje!

Jelentkezni Demeter-Szabó Ildikó jelnyelvi tolmácsnál lehet személyesen, vagy a Nyíregyháza Jeltolmácsolt Előadások Facebook-oldalon.

Jelentkezési határidő: 2020. március 5.

 

2020. március 24-én (kedden) 19:30-tól a Krúdy Kamaraszínpadon April De Angelis: Színházi bestiák című előadásával várjuk az érdeklődőket.

Ismertető, fotók, szereposztás: SZÍNHÁZI BESTIÁK

Az előadásra 14 fő részvétele biztosított, de csupán az első 10 jelentkező kaphatja meg kedvezményes áron a jegyét! A többi érdeklődőnek teljes áron kell azt megvásárolnia.

Jelentkezni Demeter-Szabó Ildikó jelnyelvi tolmácsnál lehet személyesen, vagy a Nyíregyháza Jeltolmácsolt Előadások Facebook-oldalon.

Jelentkezési határidő: 2020. március 5.

Nagyon FONTOS!

Mindkét nyíregyházi előadásra 10-10 db kedvezményes árú jegyet biztosít a Színház, ezekhez szigorúan a jelentkezési sorrend alapján lehet hozzájutni!

Jó szórakozást kívánunk mindhárom előadáshoz!