A szolnoki szervezetben adventi kézműves foglalkozást tartottunk. A sok karácsonyi dekorációs kellék megfelelő hangulatot teremtett az alkotások elkészítéséhez.
A lelkes résztvevők már nagyon várták az alkotónapot, hogy a saját ötleteiket a kezük munkája által ki tudják fejezni. Vágtunk, hajtogattunk, ragasztottunk, festettünk, tekertünk, kötözgettünk, és a végén az elkészült remekművekben gyönyörködtünk. Szebbnél szebb adventi koszorúk és ajtódíszek készültek.

Az egyik kedves, lelkes tagunk ötlete alapján masni alakú száraztésztát vízfestékkel megszíneztünk, majd díszes kötözőkre felfűztük, tobozokkal, zöld növényzettel gazdagítottuk és a szervezet ajtóit és ablakait ezzel díszítettük. Köszönjük a remek ötletet, Németh Magdika.

Nagyon jó hangulatú „csajos” délután volt, jókat beszélgettünk és volt sok móka és kacagás. Már nagyon várjuk a következő kézműves programunkat.

Köszönjük a megjelentek részvételét és Kosik Mária jelnyelvi tolmácsunk munkáját.

Akadálymentesített programunk a SINOSZ SzÉP keretein belül valósult meg.

Programajánló:

  • 2019. december 13-án, pénteken, 16:00-tól családi karácsonyi és Mikulás-ünnep lesz a SINOSZ Szolnok Megyei Szervezetében.

FONTOS! Bejelentkezés szükséges erre a programunkra, melyet december 11-én 12 óráig lehet megtenni Kissné Borbás Henriett megyei titkárnál telefonon/SMS-ben a 06/70/377-5722-es számon, a szolnok@sinosz.hu e-mail címen vagy Pályi Ferencné elnöknél facebook-on, messenger-en, Skype-on.