Egy nagyon érdekes, játékokban gazdag közösségépítő program volt Szombathelyen 2016. szeptember 10-én, szombaton, mely a T.É.M.A. Projekt keretein belül jöhetett létre.

Mik az erősségeink? Miért szeretünk a SINOSZ-ba járni? Mit jelent nekünk a hallássérült közösség? Kivel milyen közös vonásaink vannak? Hogyan oldjuk meg a problémákat? Hogyan lássuk új szemszögből a dolgokat? – Ilyen és hasonló kérdésekre próbáltuk megtalálni a választ – interaktív formában Bence Boglárkával és Kovács Győzővel, a Psziché-Tréning Bt. munkatársaival.  A játékok során tagjaink nagyon jól érezték magukat, és sokat tanulhattak mind magukról, mind pedig egymásról is.

A 4 órás program remekül sikerült! Mi egy megyei szervezeti logóval ellátott bögrével búcsúztunk az előadóktól, hogy mindig emlékezzenek a szombathelyi csapatra, akik a programjukon remekül mulattak.

Köszönjük, hogy velünk voltatok ezen a délutánon, hogy ennyi mindent tanulhattunk tőletek, és hogy általatok jobban megismerhettük egymást és magunkat.

Reméljük, jövőre is találkozunk!

Horváth Istvánné megyei elnök