2019. szeptember 21-én 35 fővárosi színházban, már 8. alkalommal várja a színházbarátokat a Színházak Éjszakája. Különleges programok csak ezen a napon, egyetlen karszalaggal, délutántól másnap hajnalig!

A Pesti Magyar Színház ismét gondolt a siket, a nagyothalló és a látássérült színházrajongókra is! Egyes programjai a Színházak Éjszakáján is jelnyelvi tolmácsolással, PHONAK ROGER rendszerrel, ill. audionarrációval akadálymentesítve várják az érdeklődőket, sőt megismerhetitek a jelnyelvi tolmács és az audionarrátor színházi munkáját is.

Az alábbi táblázat középső oszlopában piktogramok jelzik ezeket a programokat:


A programokról részletes tájékoztatót olvashattok a színház honlapján:

Magyar Színház – Színházak Éjszakája – Idén is itt leszünk!


A látás-, vagy hallássérült, valamint a mozgáskorlátozott résztvevők kedvezményes árú karszalagot vásárolhatnak 1500 Ft-ért (kedvezményre jogosító igazolvánnyal váltható).

További fontos infók: Színházak Éjszakája Kisokos

Szeptember 19-ig 500 Ft-ért lehet Színházi MOL Bubi jegyet vásárolni a jegy.hu oldalán, ha ott veszed meg a Színházak Éjszakája karszalagot is. 2019. október 20-ig a pedig a karszalag bemutatásával kedvezményes áron, 3900 forintért vásárolhatsz negyedéves MOL Bubi bérletet a BKK Ügyfélközpontjaiban.

Az összes csatlakozó színház programja és további információ: